Over mij

Wie is Robbin Verburg?
Robbin Verburg is een 25 jaar oude video content producer uit Zeeland. Al van kleins af aan is hij bezig met het maken van verschillende soorten media-uitingen. Veel van zijn vrienden hebben hun hoofd al een keer voorbij zien komen in zijn video’s. Was het niet een eigen gemaakte short-film dan wel een aftermovie van een vakantie. Ook andere hobby’s maakte een entry in zijn video carrière, namelijk gaming. Tegenwoordig werkt hij aan videoprojecten voor externe bedrijven.

Hij heeft de opleiding Mediavormgever afgerond, waarin hij zich heeft mogen specialiseren in de richting Animatie en Audiovisuele Vormgeving. Hier heeft hij voor verschillende externe bedrijven videoprojecten mogen realiseren. Hierbij was hij dan verantwoordelijk voor het complete plaatje. Zowel het verzinnen van de concepten en deze uiteindelijk verwerken in een script, als het uiteindelijk realiseren van het project.

Tijdens zijn studie heeft hij stage mogen lopen bij het voormalige televisieprogramma Gamekings. Hier heeft hij niet alleen ontzettend veel geleerd, maar is zijn passie voor film en tv enorm gegroeid.

Als gevolg van zijn stage is hij ook elk jaar als medewerker en cameraman te vinden op de grootste gamebeurs van de Benelux, genaamd Firstlook Festival.

Alhoewel Robbin zichzelf meer ziet als een cameraman en editor, is hij zeker in staat om andere video gerelateerde taken op zich te nemen. Vanuit zijn opleiding is hem namelijk geleerd om op een conceptuele manier te werken aan videoprojecten en alles volledig zelfstandig uit te voeren.

Interesse?
Stuur een mail met uw wensen en ideeën naar info@robbinverburg.nl of vul deze informatie in bij contact.