Portfolio

Klik hier voor meer informatie over mijn showreel.

Video’s


Hieronder staan een aantal video’s die ik door de jaren heen heb gemaakt, voor verschillende bedrijven, verenigingen en voor school. Bij al deze video’s was ik verantwoordelijk voor het complete plaatje. Met hier en daar een uitbesteding voor de ter plekke opgenomen audio.


Zoutgrot Zeeland Promo
Dit is een promotievideo voor Zoutgrot Zeeland in Kloetinge.


Johan Friso Promo
Dit is een promotievideo voor Junior Drumcorps Johan Friso uit Middelburg.


Informatie Short-film: Relatie tussen Veere & Schotland in het verleden
Een verfilming van een statische vertelling omgebogen naar een informatie short-film over de relatie tussen Veere en Schotland in het verleden. Karakters uit de vijftiende eeuw rijden door het Veere van nu en vertellen spelenderwijs informatie over die tijd en hoe de relatie tot stand is gekomen.


Juliana Drum & Bugle Corps Promo
Dit is een promotievideo voor Juliana Drum & Bugle Corps uit Middelburg. Volledig gemaakt uit door mij geschoten testbeelden.


Foodlab Promo
Dit is een promotievideo voor Foodlab Zeeland.


A Long Walk to Freedom
Dit is een verfilming van een project van drie HZ studenten. Waarin de verhalen van vluchtelingen en hun reis naar vrijheid, centraal staan.


Veere in 3D
Dit was een promo/informatie-video voor een crowdfundactie, genaamd Veere in 3D. Het doel werd meer dan behaald en het project wordt daadwerkelijk gerealiseerd.


Stream Start Scherm
Veel “professionele” streamers beginnen hun stream met een ‘Stream Start Scherm’, waarbij zijn/haar volgers rustig de tijd hebben om binnen te komen voordat de daadwerkelijke stream begint. Ik besloot om een nog iets geavanceerder ‘bewegend’ startscherm te maken die zich oneindig kan herhalen.

Gamekings


In 2018 heb ik van februari tot en met augustus stage gelopen bij het voormalige televisie programma Gamekings. Hier heb ik meegewerkt aan heel veel verschillende videoprojecten waarvan de meeste helaas achter een zogeheten paywall staan. Hieronder wat video’s die wel openbaar beschikbaar zijn:


Promo E3 2018
Mijn taak bij deze video was alles wat te maken heeft met de editing.


Nerd Culture #15
Mijn taak bij deze video was het bouwen van de set (camera’s, belichting, kleurinstellingen), maar ook het live-schakelen van de beelden.


Preview Shadow of the Tomb Raider
Camerawerk en alles wat te maken heeft met de editing.

Foto’s